24-2-22: Jongeren ‘swipen’ de binnenstad van Purmerend naar de toekomst!

Vanaf donderdag 24 februari benadert de gemeente Purmerend jongeren over de binnenstad. Via een online tool kunnen zij in nog geen 2 minuten hun mening geven, simpelweg door te ‘swipen’. Wat missen zij nu nog in de binnenstad van Purmerend? En wat is er wel, maar kan beter? Hoe willen zij bijvoorbeeld chillen, sporten, snacken, winkelen of wonen? Via een online tool kunnen jongeren tussen 16 en 25 jaar aan ons laten weten hoe hun ideale binnenstad eruit ziet. De uitkomsten worden meegenomen in het Programma Binnenstad die nu wordt opgesteld. Voor dit programma zijn ook gesprekken gevoerd met ondernemers, inwoners, bezoekers, vastgoedeigenaren, sport, cultuur en toerisme. Zo wil de gemeente werken aan een aantrekkelijke binnenstad. Voor nu en in de toekomst.

9 gedachtes over “24-2-22: Jongeren ‘swipen’ de binnenstad van Purmerend naar de toekomst!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *