18-10-21: Veel enthousiasme bij eerste interactieve werksessie!

Afgelopen dinsdag heeft de eerste interactieve werksessie met de brede werkgroep plaatsgevonden. Onder de aanwezigen was veel energie en enthousiasme om aan de slag te gaan met de binnenstad van Purmerend. Er werden direct veel ideeën gedeeld. Dit waren uiteenlopende en verrassende ideeën, maar zeker ook breedgedragen opvattingen over kwaliteiten en aandachtsgebieden voor de toekomst. Kortom, een inspirerende eerste sessie! Na de herfstvakantie gaan we in verschillende binnenstadsateliers hiermee verder. De uitnodigingen hiervoor vindt u door op onderstaande knop te klikken.

9 gedachtes over “18-10-21: Veel enthousiasme bij eerste interactieve werksessie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *