4-11-21: Met elkaar tekenen aan de binnenstad!

Vorige week zijn we van start gegaan met de binnenstadsateliers. Hierin werd getekend aan en gediscussieerd over de toekomst van de binnenstad van Purmerend. Wat zijn stukken van de binnenstad die we moeten beschermen? Waar moet het anders? En wat doen we met specifieke locaties, zoals de Schapenmarkt? Allemaal vragen die voorbij kwamen op deze avonden, en waar ook veel originele ideeën voor waren. Het waren drukbezochte avonden met veel energie en enthousiasme, zowel bij de ondernemers als bij de vastgoedeigenaren! Komende week gaan we verder, dit keer met een binnenstadsatelier voor bewoners en een voor diverse maatschappelijke instellingen. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk, via onderstaande knop!

15 gedachtes over “4-11-21: Met elkaar tekenen aan de binnenstad!”

  1. Wow, wonderful weblog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make blogging glance easy. The entire look of your website is wonderful, as
    smartly as the content! You can see similar here sklep online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *