4-11-21: Met elkaar tekenen aan de binnenstad!

Vorige week zijn we van start gegaan met de binnenstadsateliers. Hierin werd getekend aan en gediscussieerd over de toekomst van de binnenstad van Purmerend. Wat zijn stukken van de binnenstad die we moeten beschermen? Waar moet het anders? En wat doen we met specifieke locaties, zoals de Schapenmarkt? Allemaal vragen die voorbij kwamen op deze avonden, en waar ook veel originele idee├źn voor waren. Het waren drukbezochte avonden met veel energie en enthousiasme, zowel bij de ondernemers als bij de vastgoedeigenaren! Komende week gaan we verder, dit keer met een binnenstadsatelier voor bewoners en een voor diverse maatschappelijke instellingen. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk, via onderstaande knop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *