25-3-22: Denk mee over het toekomstig woonklimaat van Purmerend

Voor programma Binnenstad wil de gemeente Purmerend graag in contact komen met inwoners die willen meedenken over het woonklimaat voor de binnenstad. We horen graag hoe inwoners het wonen in de binnenstad zien. Van jong tot oud, van alleenstaand tot familie. Om deel te nemen hoef je zelf (nog) niet in Purmerend te wonen.

Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in de woonbehoeften voor de binnenstad. We willen de woonkwaliteit en (toekomstige) woonsoorten in de binnenstad van Purmerend ophalen. Deze input gebruiken we om de binnenstad zo te transformeren dat de functies (waaronder wonen) aansluiten bij die behoeften en om de algehele leefbaarheid te bevorderen. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een toekomstbestendig woonklimaat voor de binnenstad.

Heeft u op onderstaande momenten tijd om een kop koffie te drinken in het centrum van Purmerend en uw wensen en ideeën te vertellen?

  • 11 april tussen 11.30 en 13.30 uur
  • 13 april tussen 13.00 en 15.00 uur

Stuur dan een mail naar economischevisie@purmerend.nl.

9 gedachtes over “25-3-22: Denk mee over het toekomstig woonklimaat van Purmerend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *